Wil je graag bijdragen aan een schone en veilige industrie? En wil je veel ervaring opdoen bij verschillende internationale opdrachtgevers? 

Tauw zoekt enthousiaste junior adviseurs met affiniteit voor techniek. Op dit moment hebben we ruimte voor vier young professionals in de techniek. Heb je je diploma nog niet op zak, maar studeer je binnenkort af? Ook dan nodigen we je uit om te reageren. Je standplaats (Assen, Deventer, Eindhoven, Rotterdam of Utrecht) bepalen we in goed overleg. Je kunt daarnaast ook vanaf andere kantoren (of vanuit huis) werken.
 
Solliciteer uiterlijk 24 maart 2020! Op 27 maart weet je of je uitgenodigd wordt voor een interactieve selectiemiddag op donderdag 2 april 2020 om elkaar beter te leren kennen.
 
Wat worden jouw werkzaamheden?
Als junior adviseur werk je zelfstandig, of als lid van een multidisciplinair adviesteam, bij onze industriële klanten, vooral grootbedrijf en multinationals. Afhankelijk van je opleiding en interesse ben jij binnen projecten (mede) verantwoordelijk voor:
 

 • Management van omgevingsvergunningen (milieuvergunningen)
 • Bodemonderzoek en -sanering
 • Milieu- en veiligheidsaudits
 • Opstellen van registers van Compliance
 • Veiligheidsaspecten binnen de industrie
 • Advies over luchtkwaliteit

 
De projecten waar je aan werkt zijn organisatorisch en/of inhoudelijk best complex. Er komt een flinke dosis technisch inzicht bij kijken, ook op het gebied van projectleiding en strategie. Een inhoudelijke rol als specialist is tevens mogelijk. Onze opdrachtgevers zijn ambitieus om invulling te geven aan de energie- en chemietransitie, wat jouw werk extra relevant en zeer interessant maakt. Je bent de ‘linking pin’ tussen onze vestigingen en een onmisbaar steunpunt voor projectleiders en senior adviseurs. Zo lever je een substantiële bijdrage aan onze projecten.
 
Jouw profiel
Je hebt een bèta-opleiding op hbo- of wo-niveau afgerond, bijvoorbeeld in scheikunde, chemische technologie, technische natuurkunde, milieukunde (en vergelijkbaar), aardwetenschappen, fysische geografie of procestechniek. Naast kennis, vinden we het vooral belangrijk dat je gemotiveerd en intitiatiefrijk bent en over de juiste drive beschikt.
 
Je herkent je in de volgende kenmerken:

 • Sociale en enthousiaste teamspeler
 • Praktisch, flexibel en stressbestendig
 • Energiek en leergierig
 • Goede communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse taal, andere talen zijn een pre

 
Wat kun je van Tauw verwachten?
Je komt terecht in een inspirerende, informele en dynamische omgeving, waarin je samenwerkt met collega’s die vanuit hun intrinsieke motivatie bijdragen aan de duurzame ontwikkeling van industriële bedrijven. We werken hard, maar maken ook altijd tijd vrij voor gezelligheid en het vieren van behaalde successen. Naast een uitdagende functie met veel doorgroeimogelijkheden bieden we je:

 • Een aanstelling voor een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband
 • Marktconform salaris
 • 30 vakantiedagen en de mogelijkheid om extra verlof te kopen
 • Werken voor aansprekende klanten en opdrachtgevers, aan projecten die er echt toe doen
 • Flexibele werktijden en een goede werk/privébalans met de mogelijkheid om (deels) vanuit huis te werken
 • Coaching, begeleiding en opleidingen om te blijven groeien en ontwikkelen, onder andere via onze eigen Tauw University. Graag onderzoeken we samen met jou hoe we jouw talenten optimaal kunnen inzetten
 • Mogelijkheid om te participeren in Tauw door het kopen van aandeelcertificaten (bij vast dienstverband)

Interactieve selectiemiddag
Vrijdag 27 maart laten we je weten of je wordt uitgenodigd voor een interactieve selectiemiddag om elkaar middels speeddatesessies nog beter te leren kennen. Deze vindt plaats op donderdag 2 april op ons hoofdkantoor in Deventer. Tijdens deze middag maak je kennis met de organisatie, onder andere via korte presentaties over onze werkvelden en maak je een persoonlijkheidstest. Uiteraard sluiten we de middag af met een hapje en een drankje.
 
Join our professional playground’
Advies- en ingenieursbureau Tauw biedt je de ruimte als professional om vanuit je persoonlijke passie slimme oplossingen te bedenken voor een schone, veilige en duurzame leefomgeving. In een deskundige en doordachte beïnvloeding van de leefomgeving, zit het wezenskenmerk van ons unieke advies- en ingenieursbureau. Tauw verbindt ruimtelijke ontwikkeling onlosmakelijk met de zorg voor een goed leefklimaat. Daarom streeft Tauw in al zijn adviezen naar duurzaamheid: ‘sustainable solutions for a better environment’. 
Naast duurzaamheid lopen we voorop op het gebied van veiligheid. Zo schreven we mee aan het visiedocument: ‘Veiligheid in een duurzaam Perspectief’ voor het ministerie van Infrastructuur en Milieu.