De Dolle Dubbel Dobbel Dertig Drieman Dorstles DMB

Waarde leden,

Het is zover. De afgelopen jaren hebben wij diverse potjes dobbelspellen mogen aanschouwen en/of meemaken. Waar we ook gingen; op de kamer, in de Jan de Winter, in de Yeti Bar midden in de Alpen: de dobbelstenen gingen mee. Nu we niet meer allen kunnen samenkomen op de hiervoor genoemde plekken denkt u misschien dat ook het dobbelen hiermee verloren gaat. Maar niets is minder waar. Hierbij presenteren wij de eerste DMB georganiseerd door de Gildemeesters: de dolle dubbel dobbel dertig drieman dorstles DMB! Op deze DMB zullen diverse dobbelspellen (met dertigen in de hoofdrol) hun terugkeer maken in deze corona tijden.

Hiernaast hebben wij nog een fantastische verrassing voor jullie: DE EERSTE 40 INSCHRIJVINGEN KRIJGEN TWEE GRATIS UAV DOBBELSTENEN OPGESTUURD! Hierna zullen de dobbelstenen te koop zijn bij de U.A.V.

De borrel zal via teams verlopen, hier zal u bij uw inschrijving meer over horen. Schrijf u in vóór vrijdag om de dobbelstenen vóór de DMB te ontvangen. Voor nu: zet donderdag 12 november 20:30u in uw agenda en dan zeggen wij: inschrijven met die hap!

Met verheugde groet,

De Gildemeesters

    Vragen en/of opmerkingen?

    **Velden met een * verplicht invullen