Update persoonsgegevens

Bent u lid van de Utrechtse Aardwetenschappen Vereniging? Dan willen wij graag weten of u komend jaar nog lid wilt blijven en of uw persoonsgegevens nog kloppen. Wanneer u afstudeert of komend studiejaar niet verdergaat met studeren, dan mag u in principe nog één jaar lid blijven van de U.A.V. 
!  LET OP: Na 30 augustus is uitschrijven voor het studiejaar 2020-2021 niet meer mogelijk en zal de contributie over het aankomende studiejaar moeten worden voldaan. Uitschrijven gaat nooit automatisch.

Onderaan deze pagina kunt u opgeven of u lid wilt blijven en of uw persoonsgegevens nog kloppen. Als u zich wilt uitschrijven, kunt u ook aangeven in welke mate u na uitschrijving nog betrokken wilt blijven bij de U.A.V. De mogelijkheden na uitschrijving staan uitgebreid beschreven in de mail die u heeft ontvangen.

Aandachtspunten bij het invullen van onderstaand formulier:
U heeft een mail gehad, waarin vermeld staat welke gegevens van u er op dit moment bij ons bekend zijn. Daar kunt u controleren of uw gegevens nog kloppen.

!  LET OP: Als u een veld leeg laat, gaan wij er van uit dat u zeker weet dat dit gegeven over u al bij ons bekend is en zullen we de huidige informatie hierover in onze database bewaren. Als u van een bepaald gegeven niet wilt dat hierover informatie bij de U.A.V. bekend is, type in dit veld dan een ‘x’. Wij zullen alle informatie die hierover op dit moment bekend is dan per direct uit onze bestanden verwijderen.

U.A.V. ID-nummer
Om de verwerking van alle gegevens goed te laten verlopen, hebben wij u een U.A.V. ID-nummer toegekend. Deze staat vermeld in de mail die u heeft ontvangen. 

Update persoonsgegevens:

Wilt u lid blijven van de Utrechtse Aardwetenschappen Vereniging?

Zijn de persoons- en contactgegevens die wij van u hebben (en die wij in de mail naar u vermeld hebben) nog correct en volledig?

Wilt u ons verenigingsblad de PanGeo (blijven) ontvangen?

Ook de Universiteit Utrecht hecht veel waarde aan ons alumnibestand. Geeft u toestemming om uw gegevens met hen te delen? (optioneel)

7 + 3 =