JaarcommissiesdEO

dEO (de Eerstejaars Organisate) is een commissie van de U.A.V. waarin uitsluitend eerstejaars plaatsnemen. De commissie wordt sterk gestimuleerd om een aantal activiteiten te organiseren. Zo is de dEO onder andere verantwoordelijk voor het dEO-feest (toegankelijk voor iedereen), de eerstejaarskroegentocht, het eerstejaarsweekend en bovendien ontwerpen zij de veldwerkshirts voor het eerstejaarsveldwerk. dEO van 2018-2019 bestaat uit de volgende leden:

Tim Meijer

Diego van den Hoeven

Hilde den Engelsen

Jadie Sauerbier

Jooske van Buuren

Kas ten Westenened

Kees van der Meulen

Lars Lengton

Lieke Schotseman

Noor de Leijer

Nynke Boersma

Okki Somerwil

Ole de Keijzer

Roel Jan van Zonneveld

Steffi Wagenaar


Tweedejaarscommissie

De tweedejaarscommissie bestaat uitsluitend uit tweedejaars, die verschillende activiteiten van de U.A.V. organiseren. Zo zullen zij medeverantwoordelijk zijn voor de legendarische en alombekende Barbaracantus, maar ook zullen zij het tweedejaarsweekend en de tweedejaarskroegentocht organiseren en hun eigen veldwerkshirts ontwerpen. De tweedejaarscommissie van 2018-2019 bestaat uit de volgende leden:

Andries Kraaij

Anne Roozendaal

Bart Balkenende

Berend Antvelink

Floor Nijman

Hidde Kok

Isis Meruma

Monica-Leigh Wolf

Nora Schuring

Rainette Engbers

Steven Hosper

Stijn Wansink

Youp Heinhuis


Derdejaarscommissie

De derdejaarscommissie bestaat uitsluitend uit leden die derdejaars zijn. Nog een jaartje en dan zijn de meeste derdejaars bachelorstudent af. Na 2 jaar lid te zijn geweest van de vereniging en veelal samen op veldwerk te zijn geweest, is de derdejaarscommissie vooral een commissie die kleine activiteiten organiseert voor hun jaargenoten, maar de nadruk ligt op een hechte commissie die haar jaar representeert. Zij organiseren het derdejaarsweekend, de derdejaarskroegentocht en de thuisblijversbbq. In 2018-2019 zitten de volgende leden in de derdejaarscommissie:

Agnes Hendrickx

Anouk Rinia

Brechtje Brons

Dylan Franken

Jari Wouters

Jippe van Broekhoven

Koen van der Looij

Mathijn Brouwer

Menno Euwes

Roland van der Walle

Simone Visschers

Tim van der Wurf


Ouwe-lullencommissie

De ouwe-lullencommissie bestaat uit masterstudenten en bachelorstudenten die ouder dan derdejaars zijn. De ouwe-lullencommissie brengt actieve ouderejaars binnen de U.A.V. samen en zorgt dat ze actief blijven. Deze commissie zal een ouderejaarsactiviteit, ouwelullenkroegentocht en een ouwelullenweekend organiseren. Tevens is deze commissie bovenal een gezellige groep die vaak samen borrelt! De ouwe-lullencommissie bestaat in 2018-2019 uit de volgende leden:

Bram Vermeulen

Cédric Goudswaard

Floris Denekamp

Freek Modderman

Gavin de Jong

Gino Battistella

Jeff Roos

Jeroen Goumans

Joost Tober

Mang Li

Menno Meijerhof

Rein Nijhof

Sanne Veldhuijsen

Sicco de Jong

Sybrand van der Molen

Thijs Kalmeijer

Thomas Veerman

Wybrand van Ellen

Ylva Veldhuis