Ook al is het collegejaar bijna op zijn einde, er zijn nog een aantal mooie activiteiten te beleven de komende paar weken. Zo is er donderdag 29 juni om 17.00 de befaamde cocktailDMB, waar u allen van uw veldwerkuitwerking en scripties kunt bijkomen door het nuttigen van een aantal ijskoude cocktails.

Vrijdag 30 juni vindt de staf-studentenbarbecue plaats, waar u gratis met de staf van aardwetenschappen kunt barbecueën en borrelen om het jaar af te sluiten. Dit zal plaatsvinden om 17.00 bij de vagant.

Maandag 3 juli vertrekken we met een groep studenten naar de studio van RTL Late Night, waar we na een diner ons televisiedebuut mogen maken. Er zijn nog een aantal plekken vrij, dus als u nog interesse heeft om mee te gaan, laat dat vooral weten.

Donderdag 6 juli zal de VeldwerkAfterPullenparty o.d.z. ‘Peren kun je leren’ plaatsvinden in de Grote Catacomben. U kunt uw pul onbeperkt vullen terwijl u geniet van de bekendmaking van de constitutie van het kandidaatsbestuur.

Donderdag 13 juli wordt het eindfestival en daarmee de laatste activiteit van het collegejaar georganiseerd op de Cambridgelaan. U.A.V. Open Air zal u verblijden met Gin-Tonics, een heuse foodtruck en het beste wat de U.A.V-dj’s te bieden hebben.