Lustrumreünie

Utrechtse Aardwetenschappen Vereniging viert komend studiejaar 2020-2021 haar 75e verjaardag, ofwel haar XVe lustrum. Met trots delen wij u mede dat het thema van het XVe lustrum Aurora is. We willen u alvast van harte uitnodigen voor de lustrumreünie die zal plaatsvinden op zaterdag 20 maart 2021. Alle oud-leden zijn uitgenodigd voor deze reünie en samen kunt u uw herinneringen ophalen onder het genot van een hapje en een drankje. Wanneer u geïnteresseerd bent, kunt u uw naam op de interesselijst zetten. Deze interesselijst geeft ons een indicatie voor de aantallen, een definitieve inschrijflijst en verdere informatie volgt later. Ook zal deze interesselijst hieronder bijgehouden worden: zo kunt u zien wie er waarschijnlijk allemaal bij zullen zijn.

We zullen de maatregelen van de overheid en de regels van de universiteit omtrent corona volgen en u tijdig op de hoogte stellen van mogelijke veranderingen. We kijken ernaar uit om u allen te zien op de reünie.

Indien u vragen heeft over het XVe lustrum, kunt u ons mailen op lustrum@uavonline.nl.

Bent u geïnteresseerd in het bijwonen van de lustrumreünie?

Deelname openbare interesselijst (optioneel, vink dit aan zodat al uw vrienden en oud-jaargenoten kunnen zien dat u ook geïnteresseerd bent!)

Verklaring delen contactgegevens (verplicht)

15 + 9 =