Onze opdrachtgevers zoals o.a. ingenieursbureaus, overheden, nutsbedrijven, industrie en commerciële organisaties begeven zich op werkterreinen rond de fysieke leefomgeving. Belangrijke spelers, die stuk voor stuk bijdragen aan onze samenleving.

Opleidingshuis

Naast inhoudelijke kennistrainingen zorgen we ook dat je verdere ontwikkeling versneld door blijft groeien. Vandaar dat wij in je investeren met relevante opleidingen in verschillende gebieden. Denk daarbij aan opleidingen op het gebied van: Commerciële vaardigheden, Time management, Feedback, Communicatie, Vitaliteit.

 

Wij helpen je aan ervaring

Wij helpen je als een raket aan ervaring. Je komt bij ons in dienst, je krijgt van ons een unieke training en voor je het weet doe je werk dat onze opdrachtgevers aan ons uitbesteden. Niet alleen inhoudelijk, maar ook waar het gaat om vaardigheden. We brengen je zowel sociale als vaktechnische vaardigheden bij, zodat je binnen enkele maanden al klaar bent voor het echte werk. En we je kunnen detacheren bij de mooiste opdrachtgevers met de meest uitdagende projecten.

 

Ontdek wat je aanspreekt

Bijkomend voordeel van ABEL is dat je bij ons intern werkt aan verschillende projecten, met verschillende werkzaamheden. Zo ontdek je snel wat je het meeste aanspreekt en helpen wij je bij het maken van gerichte keuzes voor de vervolgstap in jouw carrière.

 

Work hard, play hard

Bij ons doe je sneller ervaring op dan bij wie dan ook. Dat betekent hard werken, maar wel aan mooie projecten. Aan de andere kant staat een plezierige werksfeer bij ons bovenaan de prioriteitenlijst. Want je moet het naar je zin hebben, lekker in je vel zitten, je werk moet aanvoelen als je tweede thuis.

Als het even lekker weer is, steken we de barbecue op ons terras aan, organiseren we een plezierige borrel of gaan we samen erop uit. Het leven is veel te leuk om alleen maar keihard te werken.