Inschrijving Crazy Christmas en Kerstpakket 2020

Waarde leden,
De tijd van de knusse koude avondjes, kekke cadeautjes en bijzonder belichte straten is bijna weer aangebroken. De tijd van KERST! Daarom barst op 11 december om 18:00u het kerstfeest los binnen de U.A.V. en daar willen wij jou natuurlijk ook bij hebben!
Dit jaar zal kerst worden gevierd op MSteams met een heerlijk diner, geprepareerd door uzelve en een verrukkelijk verblijdende verrassingsbox boordevol cadeautjes en versnaperingen, die speciaal voor u is samengesteld. Op de avond zelf is er een speciale crazy 76, waar u samen met een groepje strijdt voor de eerste plaats. Oftewel een avond vol met kerst en gezelligheid!
De kosten voor deze prachtige box en geweldige avond bedragen 6,-. Er zijn 50 plekken vrij dus schrijft u zo snel mogelijk in om 1 van deze felbegeerde plekjes te bemachtigen. De inschrijving zal openen om 17:00 op dinsdag 24 november. Dus grijp deze kans! 🎄
Met feestelijke groet,
De Kerstcommissie

Al meer dan 50 leden hebben zich ingeschreven, dus de pakketten zijn op. Wilt u nog steeds mee doen aan de activiteit zonder pakket, mail dan naar kerstcommissieuav@gmail.com.