Update alumnibestand

Bent u lid geweest van de Utrechtse Aardwetenschappen Vereniging, de Utrechtse Geologen Vereniging en/of Drift66? Dan willen wij heel graag contact met u houden. Oud-leden vormen een groot deel van de geschiedenis van onze vereniging. Graag houden we u op de hoogte van reünies en alumnidagen en blijven we op de hoogte van uw (aardwetenschappelijke) loopbaan. Daarnaast vinden we het erg belangrijk om uw privacy te waarborgen en alleen de hoognodige gegevens te bewaren.

Daarom zijn we nu bezig met een grootschalige vernieuwing van ons alumnibestand en -beleid. Van u willen we graag weten in hoeverre u betrokken wilt blijven bij de vereniging. Hiervoor zijn er vier opties: reünist, alumnus of inactief oud-lid worden, of al uw gegevens laten verwijderen. Deze opties staan hieronder uitgebreid beschreven. Hieronder kunt u uw voorkeur aangeven en uw persoonsgegevens updaten.

Aandachtspunten bij het invullen van onderstaand formulier
Velen van u hebben een mail gehad, waarin vermeld staat welke gegevens van u er op dit moment bij ons bekend zijn. Als u voor het reünisten- of alumnischap gaat, zal u gevraagd worden of alle informatie die over u bekend is nog klopt. Als u geen mail gehad heeft, betekent dat dat uw gegevens niet meer up to date zijn. Als dit zo is, willen wij u vragen om
al uw persoonsgegevens opnieuw in te vullen. Dit maakt het voor ons makkelijker om de gegevens te verwerken.

LET OP: Als u een veld leeg laat, gaan wij er van uit dat u zeker weet dat dit gegeven over u al bij ons bekend is en zullen we de huidige informatie hierover in onze database bewaren. Als u van een bepaald gegeven niet wilt dat hierover informatie bij de U.A.V. bekend is, type in dit veld dan een ‘x’. Wij zullen alle informatie die hierover op dit moment bekend is dan per direct uit onze bestanden verwijderen.

U.A.V. ID-nummer
Om de verwerking van alle gegevens goed te laten verlopen, hebben wij u een U.A.V. ID-nummer toegekend. Deze staat vermeld in de mail of brief die u heeft ontvangen. Heeft u geen bericht van ons ontvangen, maar bent u via de website op deze pagina beland? Geen probleem, typ dan een ‘0’ in dit veld.

Update persoonsgegevens:

Op welke manier wilt u betrokken blijven bij de U.A.V.?

Zijn de persoons- en contactgegevens die wij van u hebben (en die wij in de mail naar u vermeld hebben) nog correct en volledig?

Ook de Universiteit Utrecht hecht veel waarde aan ons alumnibestand. Geeft u toestemming om uw gegevens met hen te delen? (optioneel)

Wilt u de PanGeo (ons verenigingsblad) ontvangen?

12 + 5 =